Χρυσός - Ασήμι - Ενέχυρα | Αγορά Χρυσού - Χρυσών Λιρών & Νομισμάτων | Αγοράζουμε Ασήμι & Ασημένια Κοσμήματα - Σκεύη | Ενέχυρα - Ενεχυροδανειστήριο Πειραιά - Ταμπούρια - Κερατσίνι

Ποιοι Είμαστε

Βρισκόμαστε στο χώρο της χρυσοχοΐας επι σειρά ετών. Ιδιαίτερα στο χώρο της αγοράς παλαιών κοσμημάτων, το κατάστημα λειτουργει 3 χρόνια.

Συνεπώς η εμπειρία μας για την αξιολόγηση των κοσμημάτων σας είναι δεδομένη.
Σε μία εποχή που η τιμή του χρυσού βρίσκεται στα ύψη και με δεδομένη την επιθυμία σας για μετρητά, εμείς είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε, αγοράζοντας τα παλαιά σας κοσμήματα.
Αγορά Χρυσού


Σε μία εποχή που η τιμή του χρυσού βρίσκεται στα ύψη και με δεδομένη την επιθυμία σας για μετρητά, εμείς είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε, αγοράζοντας τα παλαιά σας κοσμήματα.

Οι συναλλαγές σας γίνονται με απόλυτη μυστικότητα και εχεμύθεια, μακρυά από αδιάκριτα βλέμματα.
Αξιολογούμε τα παλαιά σας κοσμήματα, χρυσά ή ασημένια, λίρες, ασημένια σκεύη ή οτιδήποτε περιέχει χρυσό ή ασήμι πάντα με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Τι Κάνουμε


Αξιολογούμε τα παλαιά σας κοσμήματα, χρυσά ή ασημένια, λίρες, ασημένια σκεύη ή οτιδήποτε περιέχει χρυσό ή ασήμι 
πάντα με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.Ελέγχουμε ένα ένα τα κοσμήματα κατεστραμμένα η μη, με βάση την περιεκτικότητά τους σε χρυσό η ασήμι, πάντα παρουσία του πελάτη και αμέσως σας δίνουμε την καλύτερη τιμή της αγοράς. Η πληρωμή γίνεται άμεσα με μετρητά.
Αξιολόγηση των Παλαιών σας Κοσμημάτων


Η αξιολόγηση των παλαιών σας κοσμημάτων, γίνεται με βάση την πολυετή εμπειρία μας στον συγκκριμένο χώρο. 

Ελέγχουμε ένα ένα τα κοσμήματα  κατεστραμμένα η μη, με βάση την περιεκτικότητά τους σε χρυσό η ασήμι, πάντα παρουσία του πελάτη και αμέσως σας δίνουμε την καλύτερη τιμή της αγοράς. Η πληρωμή γίνεται άμεσα με μετρητά.ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ & ΣΕΒΑΣΜΟΣ !


Που θα μας Βρείτε :

Χορμοβίτου 282 & Καλοκαιρινού,
Ταμπούρια, Πειραιάς

Τηλ: 215-5403345
Κιν : 697-1655672

ΤΩΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ !